Sizi Dünyanın En Şanssız İnsanlarından Biriyle Tanıştıralım

3 dakikada okuyabilirsin


0
1 paylaşım

Bir ayı, köpekbalığı ve çıngıraklı yılanın ortak noktası nedir? Her birinin Dylan McWilliams’a dişlerini geçirmiş olmasıdır. Yaşayan en şanssız adam olarak kendisinin nasıl bir isim yaptığını öğrenmeniz için işte kısaca başından geçen olaylar silsilesi.

Amerika Birleşik Devletleri; Grand Junction, Colorado’dan 20 yaşındaki Dylan McWilliams, dört yıl içerisinde üç vahşi ve tehlikeli hayvan tarafından ısırılacağını asla hayal edemezdi. Bir hayatta kalma uzmanı ve doğa aşığı olan McWilliams, açık havada ve yerel yaban hayatı çevresinde çok fazla zaman harcamaktadır.

2015’te Utah’a yaptığı bir seyahatte, McWilliams bir kanyondan çıkarken bir çıngıraklı yılan tarafından ısırıldı. Neyse ki, ısırıkta çok fazla zehir yoktu ve McWilliams sadece birkaç gün zehirin etkisiyle hasta bir halde gezerek ucuz atlatmıştı. Yine de bu durum oldukça şanssızdı çünkü Amerika Birleşik Devletleri’nde ölümcül bir yılan tarafından ısırılma olasılığı 37.500’de 1’dir. Ama bu sadece bir başlangıçtı. Yılan tarafından ısırıldıktan sonra McWilliams şansının ne kadar daha kötüye gidebileceğini bilmiyordu.

Temmuz 2017’de Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da sırt çantasıyla seyahat ederken McWilliams, başını bir kara ayının çeneleri içinde bularaktan Colorado’daki bir kamp alanında uyandı. Ayıdan onu yumruklayarak ve gözüne parmak atarak kurtuldu. Ayı daha sonra yakalandı ve öldürüldü. Onun pençeleri altında bulunan kanın McWilliams’a ait olduğu tespit edildi. McWilliams’ın kafasındaki ısırık yarası için dokuz büyük dikiş atıldı. Bir insanın bir ayı tarafından saldırıya uğrama olasılığı sadece 2.1 milyonda birdir.

Daha sonra, Nisan 2018’de McWilliams; Kauai, Hawaii’de sörf yaparken bacağından bir köpek balığı tarafından ısırıldı. Bacağındaki dişler izlerinden yola çıkarak köpek balığı türlerinden en tehlikeli olanlarından biri olan kaplan köpek balığı tarafından ısırıldığı ortaya çıktı. McWilliams yaşadığı olayı şöyle anlatıyor “Altımda köpekbalığı gördüm. Tekmelemeye başladım. En azından bir kere vurduğumu biliyorum. Hızla yüzerek sahile çıkmayı başardım.” Köpek balığı saldırısı sonucu bacağına yedi dikiş atıldı ve ciddi miktarda kan kaybetti. Bir insanın köpek balığı tarafından ısırılma olasılığı ise 11.5 milyonda birdir. Her üç saldırı için olasılıklar göz önüne alındığında, McWilliams hayatta kalan en şanssız insanlardan biri olabilir. 1


Paylaşmayı unutma!

0
1 paylaşım

Tepkin?

Yorumsuz Yorumsuz
0
Yorumsuz
Sinir şey Sinir şey
0
Sinir şey
Bayıldım Bayıldım
0
Bayıldım
Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Ben Şok Ben Şok
2
Ben Şok
Koptum Koptum
0
Koptum
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm
Mikemmel Mikemmel
0
Mikemmel

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Yazmak İstersiniz?
Kişilik Testi
Hangi ünlüye benzediğini merak edenlere özel sorular dizisi hazırlayın
Quiz
Birazcık daha bilgi yarışması tadında doğru ve yanlış cevapların olabileceği sorular dizisi hazırlayın
Anket
Bir anket hazırlayın insanlar acaba ne düşünüyor hemen öğrenin
Metin
Kontrol tamamen sizde ne yazmak istediğinize siz karar verin
Liste
Yazacak sebebi çok olanlara
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Send this to a friend