Hideo Kojima ve Xbox, Ortak Bir Oyun Geliştiriyor

Kendisini Metal Gear Solid serisi ve Death Stranding oyunlarından gayet iyi tanıdığımız, aykırı Japon oyun yapımcımız yepyeni bir oyunun peşinde. Üstelik Xbox ile...2 dakikada okuyabilirsin


Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Xbox Bethesda sunumunun belki de en çok ilgi gören anonslarından biri de Xbox’ın Hideo Kojima ile işbirliği yapacak olması oldu. 

Oyun camiasında Hideo Kojima‘nın herkesten gizli bir şekilde bir oyun geliştirdiğini konuşuluyor. Söylentilerin ötesinde bazı ispatlar bile var. Ancak Hideo Kojima’nın sosyal medya hesaplarından ve söyleyişlerinden verdiği ipuçlarından ne yazık ki net bir fikir çıkartabilmiş değiliz. Ancak bu ipuçlarını birleştirdiğimizde Death Stranding 2 veya Overdose isimli bir oyun üzerine çalışılıyor olduğu ortaya çıkıyor. Ancak korku oyunu olacağı konusunda %90 eminiz. 

Sunumda karşımıza çıkan Kojima, oyunun adını, detaylarını, hangi konsollara veya platformlara geleceğini açıkça belirtmedi ancak bu oyunun geliştirilmesi aşamasında Xbox’ın henüz yeni yeni kullanmaya başladığı Cloud teknolojisini fazlaca kullandığını söledi. Oyunun Xbox Exclusive olup olmayacağı şu an için mechul. Ancak Xbox’a geleceği kesin diyebiliriz 🙂 Şahsi fikrimi ekleyecek olursam, Xbox ile ortak geliştirilen projede oyunun mutlaka Xbox Exclusive olarak geleceğini düşünüyorum.

Hideo Kojima’nın kullandığı cümlelerden bazıları:

  • Bu daha önce kimsenin tecrübe etmediği bir oyun olacak.
  • Bu oyunun yapımına başlamak için yıllardır bekliyorum.

Hideo Kojima zaten hep denenmemiş olanı denemeyi çok seviyor. Aykırı olması da buradan geliyor zaten. Bu yüzden akıllardaki soru işartleri cevaplanmayı bırakın mitoz bölünme yoluyla çoğaldıkça çoğaldı. Sizce nasıl bir oyun gelecek?


Paylaşmayı unutma!

Tepkin?

Yorumsuz Yorumsuz
0
Yorumsuz
Sinir şey Sinir şey
0
Sinir şey
Bayıldım Bayıldım
0
Bayıldım
Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Ben Şok Ben Şok
0
Ben Şok
Koptum Koptum
0
Koptum
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm
Mikemmel Mikemmel
0
Mikemmel

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Yazmak İstersiniz?
Kişilik Testi
Hangi ünlüye benzediğini merak edenlere özel sorular dizisi hazırlayın
Quiz
Birazcık daha bilgi yarışması tadında doğru ve yanlış cevapların olabileceği sorular dizisi hazırlayın
Anket
Bir anket hazırlayın insanlar acaba ne düşünüyor hemen öğrenin
Metin
Kontrol tamamen sizde ne yazmak istediğinize siz karar verin
Liste
Yazacak sebebi çok olanlara
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Send this to a friend