17. ağustos saat 3.2 geçe bir sarsıntı. ve gökyüzü kıpkırmızı. Aynı zamanda yapılabilecek hiç bir şey yok.Fakat tek bir yol var. Ölenler öldü, kalanlar ise kaldılar. Artık tüm depremlere karşı tedbir alma zamanı geldi. Artık tedbirleri sıkıca alıp onca can kaybına karşı biraz acıların dinmesi gerekiyor.
Keşke bu hiç olmasaydı. Fakat oldu. Belki de bu depremin olması ile ilgili bir çok söylenti var. Bu konulara eğer değinilirse dinsel boyuta kaçacağı için her zaman teknik yönden bakılması gerekir. Fakat Deprem her zaman olan bir şey olduğu için depremlerin artık tahmin edilmesi mümkün. Bunu ancak yer bilimciler tahmin edebilir.
O halde eğer can kaybı yaşamak istemiyorsak ve can kaybını biraz olsun azaltmak istiyorsak tedbirleri alalım ve tedbirlere uyalım
0 Yorum